Италијанската полиција разби нарко банда

Италијанската полиција разби нарко банда на шверцери од Елбасан кои дрогата ја носеле од Албанија за Италија. Најчесто работеле во северна Италија, а шверцувале хероин и кокаин. Дрогата пристигнувала во Италија преку модифицирани возила опремени со радио опрема за следење, а за возење врбувале сиромашни лица без криминално досие.