Меѓународниот таеквондо турнир „Скопје опен 2018“ 5-то изадние

Меѓународниот таеквондо турнир „Скопје опен 2018“ во своето 5-то изадние со рекорден број на натпреварувачи над 500 од 8 држави, односно 50 клубови од целиот регион. Освен тоа, сите клубови од Македонската таеквондо федерација ќе учествуваат на Скопје опен 2018. Турнирот ќе се одржи во сабота (21 април) во спортската сала Кале со почеток во 9 часот.