Македонското друштво “Илинден”- Тирана со честитка до претседателката Давкова: Имате голема поддршка од Македонците во Албанија

Македонското друштво “Илинден”- Тирана денеска официјално испрати честитка до претседателката Гордана Силјановска-Давкова за нејзиниот избор изразувајќи и голема поддршка од име на Македонците. Со особено задоволство, во името на Македонско друштво “Илинден”-Тирана и во името на македонското национално малцинство во Република Албанија, Ви ја честитам големата победа за претседател на Република Македонија, која ја покажа … Продолжи со читање Македонското друштво “Илинден”- Тирана со честитка до претседателката Давкова: Имате голема поддршка од Македонците во Албанија