Објавен Конкурсот за учество на 15. школа за млади лидери на поранешниот, Претседател на Република Македонија проф. д-р Ѓорге Иванов

Кабинетот на поранешниот македонски претседател Иванов информира дека 15-та Меѓународна обука за млади лидери на претседателот Иванов ќе се одржи во периодот од 1-13 октомври 2024 година. Денес е објавен конкурсот за учесници на школата која ќе биде на темата „Лидерство за мир“. Рокот за аплицирање на конкурсот е до 30 јуни 2024 година. Програмата … Продолжи со читање Објавен Конкурсот за учество на 15. школа за млади лидери на поранешниот, Претседател на Република Македонија проф. д-р Ѓорге Иванов