Претседателката Гордана Силјановска Давкова оствари средба со поглаварите и претставниците на верските заедници

Таа ја поздрави работата на Комисијата за односи со верските заедници и религиозните групи и придонесот во градењето на доверба и соработка меѓу верските заедници и религиозни групи, заштита на секуларниот карактер на државата и унапредување на верските слободи и права на граѓаните. Претседателката Гордана Силјановска Давкова денеска ги прими поглаварите и претставниците на верските … Продолжи со читање Претседателката Гордана Силјановска Давкова оствари средба со поглаварите и претставниците на верските заедници