Рк Енхалон – Струга натпревар со хуманитарен карактер

 

Ракометниот Клуб Енхалон натпреварот од 2-то коло пионери против екипата на Рк Охрид Сабота во 13:30 часот во спортската сала Нико Нестор ќе го одигра со хуманитарен карактер.

Да му помогнеме на нашиот роднина, другар, пријател, колега ЗОРАН ПЕРЕСКИ, кој е во критична состојба во болницата Систина. Сите добронамерни луѓе може да донирате на сметката на неговата снаа Љупка Переска
Број на сметка 200003370698388

На влезот од спортската сала ќе биде поставена кутија за донации ! Да ја покажеме нашата хуманост, Сабота 13:30 часот сите во сала за живот се работи ! -стои во соопштението на Ракометен Клуб Енхалон-Струга.