Tag Archives: Албанска академија на науки

Албанска академија на науки: Во Албанија околу 600.000 заразени со Ковид-19

Во последната студија на Албанската академија на науките, реалната бројка на заразени со Ковид-19 во земјата е околу 600 илјади лица. Податоците што резултираа со затворање на втората фаза од оваа студија, која беше завршена во декември минатата година, се со идентичен степен на веродостојност како и во сите случаи каде што е применет истиот метод на тестирање во европските ...

Read More »