Tag Archives: Александар Николоски

Николоски избран за претседател на Националниот Совет за евроинтеграции

Собранието на Република Македонија ме избра за Претседател на Националниот Совет за евроинтеграции, тело кое ги обединува сите клучни фактори во државата во процесот на евроинтеграции и секогаш е предводено од најголемата опозициона партија, објави преку својата Фејсбук страница пратеникот и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски. Во насока на искажување на јасната определба за членство во ЕУ и побрз почеток ...

Read More »