Tag Archives: Бил Гејтс

Бил Гејтс во 2015: Светот не е подготвен за следната епидемија (ВИДЕО)

Може да има вирус каде луѓето ќе се чувствуваат доволно добро кога се заразени па да се качат на авион, да одат на пазар. Изворот на вирусот може да биде природна епидемија, како еболата или може да биде биотероризам. Вака во 2015 година говореше Бил Гејтс на ТЕД конференцијата. Тој зборуваше за вирус кој се шири во воздухот, како шпанскиот грип од ...

Read More »