Tag Archives: Два милионитиот патник

ТАВ Македонија го пречека два милионитиот патник на Меѓународниот Аеродром во Скопје

Во весела атмосфера на Меѓународниот Аеродром Скопје, Тав Македонија му посака топло добредојде на својот два милионити патник кој што допатува со летот од Доха на Qatar Airways, во 10 часот и 4 минути утринава, и му подари викенд за двајца во Доха. Тав Македонија ќе овозможи незаборавно патување за среќниот патник, со тоа што ќе обезбеди комплетен пакет за ...

Read More »