Tag Archives: Фудбалската федерација на Македонија

Фудбалската федерација на Македонија донира три амбулантни возила на клиниката „Св.Наум Охридски“ во Скопје

Фудбалската федерација на Македонија денеска ги предаде во трајна сопственост трите амбулантни возила кои  „Куќа на фудбалот“ ги набави за потребите на Клиниката за хируршки болести „Св. Наум Охридски“ во Скопје. Претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини и потпретседателот на федерацијата, Лазар Ракиџиев на директорот на Клиниката за хируршки болести, д-р Љубен Арсенков и економскиот директор на Клиниката за хируршки болести, Нермин ...

Read More »