Tag Archives: Грамоз Ручи

Претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски оствари средба со Претседателот на Собранието на Република Албанија, Грамоз Ручи

Претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски оствари средба со претседателот на Собранието на Република Албанија, Грамоз Ручи, во рамки на официјалната посета на Република Албанија. На средбата беа разменети мислења за севкупните односи меѓу Македонија и Албанија при што, беше изразено задоволство од позитивните случувања во однос на конструктивната соработка, демонстрираната посветеност за зајакнување и продлабочување на билатералните и добрососедските ...

Read More »