Tag Archives: Хакери

Хакерите од група „Татковинска правда“ објавија тајни податоци од системот на албанската полиција

Хакерите од иранската група „Татковинска правда“ денеска објавија тајни податоци од системот на албанската полиција. По објавените досиеа од ТИМС системот и денешните од електронската пошта на доскорешниот генерален директор на полицијата, Гледис Нано веќе нема никаков сомнеж дека по кибернападите хакерите дошле до најголемите тајни податоци на полицијатa – констатира Топ чанел. Телевизијата додава дека она што е повеќе ...

Read More »