Tag Archives: Илир Бејтја

Набрзо ќе почне реконструкција на дотраената електромрежа во општина Пустец

Лидерот на Македонска алијанса за европска интеграција и пратеник во албанскиот парламент, Васил Стерјовски продолжува со активностите за решавање на проблемите со кои се соочуваат Македонците. Во рамки на тие залагања денеска заедно со градоначалникот на општина Пустец, Пали Колефски, остварија средба со заменик-министерот за инфраструктура и енергетика, Илир Бејтја. Разговаравме за решавање на проблемот со електричната енергија и канализацијата ...

Read More »