Tag Archives: Комитетот за малцинства

Комитетот за малцинства во Албанија, ги повика граѓаните да се попишат

Пред претстојниот попис на населението и домаќинствата во Република Албанија, кој почнува во понеделник, Комитетот за малцинства упати апел до припадниците на малцинствата да ги примат во своите домови попишувачите и дадат одговор на поставените прашања. Од 18 септември до 30 октомври, тимовите на ИНСТАТ ќе тропнат на вашата врата за прибирање податоци за пописот на населението и домаќинствата, што ...

Read More »