Tag Archives: Куќа на Мијаците

Етно-ресторанот „Куќа на Мијаците“ награден со високо прзнание од Booking.com

Етно- ресторанот „Куќа на Мијаците“ добитник е на највисоко признание од Booking.com. Веста за МИА ја соопшти менаџерот на ресторанот, Николче Димески, кој додава дека ова за него и за сите вработените претставува голема чест, но и предизвик за уште поголема ангажираност во постигнување што повисок квалитет на понудата и услугата, од која, како што додава и до сега посетителите ...

Read More »