Tag Archives: Логото „ФК Елбасан“

Во Бразил запленети 617 килограми кокаин во пакети со логото „ФК Елбасан“

Полицијата во Бразил запленила 617 килограми кокаин а на пакетите во кои била стои логото на Спортскиот клуб“Елбасан“,од истомениот албански град, што наведува на фактот дека таа требало да стигне во Албанија, пренесе тиранската телевизија Ора њуз. Пратката била скриена под поставен дополнителен под на камион. Вредноста на дрогата се пресметува на девет милиони долари,-наведува телевизијата. Возачот на камионот изјавил ...

Read More »