Tag Archives: Македонски иселениците од Европа

Македонски иселениците од Европа со донација од хуманитарни пакети за најпогодените од коронакризата во Делчевско

Во руралните средини почна распределбата на хуманитарни пакети за социјално загрозените граѓани од Делчевско. Хуманитарните пакети се донација од македонски иселеници во Европа, чиј претставник Кирчо Анастасов истакна дека ќе бидат добродојдени на граѓаните кои се најпогодени од здравствената криза. – Оваа акција се реализира со помош на македонските иселеници кои се низ европските земји и со кои како здружение ...

Read More »