Tag Archives: Васко Ефтов “Во Центар”

Интервју на албански историчар Олси Уазеји во емисијата на Васко Ефтов “Во Центар” (ВИДЕО)

Во најновата епизода од емисијата “Во центар” на новинарот Васко Ефтов гостува албанскиот историчар Олси Јазеџи. Емисијата носи многу интересни податоци и факти за историјата за сите останати табу теми кои се прикажуваат на погрешен начин.

Read More »