Апел за подршка на Македонците од Пиринска Македонија (ВИДЕО)

Погледните ја видео објавата на Стојко Стојков копретседателот на ОМО “Илинден”-Пирин, во кое ги повикува Македонците од целиот свет да се обединат во одбрана на Македонците кои страдаат од зголемените бугарски напади, во обид да го избришат македонскиот етнички идентитет и човековите права.

За да помогнете и вие, контактирајте/донирајте преку ММДЧП на mhrmi.org/donations, преку Ицо Најдовски на facebook.com/ico.najdovskiperin или кај ОМО “Илинден” – Пирин на facebook.com/OMOIlindenPirin1998

Advertisement