Дебата од серијалот “Дијаспората за Македонцките Работи“- 1ва епизода (ВИДЕО)

Сите што ја пропуштивте првата дебата од серијалот “Дијаспората за Македонцките Работи“, можете да ја погледнете на Јутуб каналот @WeAreMacedonia.