Дебата од серијалот “Дијаспората за Македонцките Работи”- 2ра Епизода (ВИДЕО)

Сите што ја пропуштивте првата дебата од серијалот “Дијаспората за Македонцките Работи“, можете да ја погледнете на Јутуб каналот @WeAreMacedonia.