Федералната Унија на Европските Националности упати честитка за Божик и Нова Година 2018

Федералната Унија на Европските Националности (ФУЕН), се заблагодарува на сите придонеси, на сите члени оваа година ја направивме многу успешна година во рамките на ФУЕН. Ви благодариме за приклучувањето кон нашите настани, за потпишување на Иницијативата за малцинство SafePack и за вашата поддршка. Ние посакуваме Среќен Божик и Среќна Нова Година, да биде уште подобра во новата година 2018 година, за Фуен и за сите малцинства во Европа! – стои во сопштението на Федералната Унија на Европските Националности (ФУЕН).