Гоце Георгиевски избран за најдобро крило во Романија

Македонскиот ракометен репрезентативец Гоце Георгиевски во анкетата на „Про Спорт” е избран за најдобро десно крило во шампионатот на Романија за мината година. Oдличните настапи на Георгиевски минатата сезона сосема заслужено му донесоа место во All Star тимот во Романскиот шампионат.