Јубилеен концерт на Македонско друштво “Македонија”- Швајцарија

На 23 ноември 2019 година, сабота, Македонското друштво “Македонија” од Ешалан организира јубилеен концерт со групата Енерџи бенд и Ѓоко Јовиќ. Концертот ќе се одржи во Поли-Пите со почеток во 19 часот на адреса Route d’Echallens 19, 1041 Poliez-Pittet. Генерален спонзор на забавата е AGV TONI SA, 1052 Cugy, кој за гостите приредува пријатни изненадувања за 1 франк – 3 iPhone и 1 TV 175 см. Пријавувањето е кај Ванчо Соларов на мобилен 079 335 60 34 и Илчо Китанов на мобилен 079 946 54 14. Резервации со автобуси се вршат најдоцна до петок. Поканата важи за сите добронамерни Македонци. Повелете да се дружиме со убава македонска музика и кујна.