Мафијашко убиство во центарот на Хановер (ВИДЕО)

Според информациите на германските медиуми, 30-годишникот кој беше застрелан на улица денеска попладне во Хановер беше познат на полицијата. Пред четри години во 2017 година убиениот беше во притвор за убиство. Тогаш застрела 25-годишен Албанец од Република Македонија. Истрагата е во тек, а сторителот сè уште не е приведен. Во акцијата се вклучени и специјалци.

Advertisement