Бојан Драгановски, Македонски иселеник од Германија со повик до сите Македонци време е сите да излеземе на гласање (ВИДЕО)

Координативното тело за дијаспора на ВМРО-ДПМНЕ, на својата фејсбук страница сподели видео од Бојан Драгановски кој е дел од македонската заедница во Европа. Време е за вистински вредности, време е за правда, време е за обнова, време е на 15 јули сите заедно што помасовно излеземе и гласаме за ВМРО-ДПМНЕ, гласаме за една исправана, гласаме за една горда, гласаме за една достоинствена Македонија. Да живее ВМРО-ДПМНЕ, да ни е вечна Македонија, истакна Драгановски во објавеното видео.