Македонско – руски бизнис форум

 

Премиерот Зоран Заев денеска ќе се обрати на отворањето на Бизнис форумот помеѓу Република  Македонија и Руската Федерација, што ќе се одржи во хотел „Хилтон” во Скопје.

На Бизнис форумот, што ќе трае денеска и утре, ќе се обратат и заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски.