Роденденска прослава за четиригодишнината од формирањето на Македонското здружение Аминта од Виторио Венето

Македонското здружение Аминта од Виторио Венето, по повод четиригодишнината од формирањето, организира годишна роденденска прослава на 23 ноември (сабота) со почеток од 16.00 до 22.00 часот.. Поканети се сите членови на Македонското здружение  Аминта и пријателите на Македонија. Роденденската прослава ќе се одржи во Ареа Фендер, на улица виа Дел Мерил 13 во Виторио Венето. За добро расположение на присутните ќе се погрижи Ехтра Бенд. Влезницата за членовите е 15€, а за сите останати 20€. За деца под 14 години влезот е слободен. Пожелно е потврда за присуството. Ве очекуваме!