Соопштение на Македонската амбасадата во Тирана за македонските државјани кои летуваат во Албанија 

Македонската амбасада во Тирана, преку објава на Фејсбук ги информира македонските државјани кои летуват во Република Албанија или кои што планираат да летуваат, дека не им се потребни ПЦР тестови или друг вид потврди поврзани со Covid 19 за влез во државата. Во прилог на известувањето објавуваме телефонски броеви и корисни информации за итни случаи. – стои во соопштението на Македонската амбасада во Тирана.

Advertisement