Tag Archives: 1000 км

1000 км на точак за 1000 години Бигорски манастир

Деновиве, на наша голема радост се случи уште еден спортски подвиг – 1000 км., на точак за 1000 години Бигорски манастир. Имено, познатата спортистка, активиста и хуманистка, Мими Стојановска од Струга, во период од неколку дена извози 1000 км., на точак во чест на големиот Јубилеј, од кои последните 80 км., од Струга до Бигорски. Бескрајно и’ благодариме за оваа ...

Read More »