Tag Archives: 8-ми септември денот на независноста на татковината Македонија

Честитка по повод 8-ми септември Денот на независноста на татковината Македонија од Македонско друштво “Илинден“-Тирана

Македонското друштво “Илинден“-Тирана, упати честитка по повод Осми септември денот на „независноста на татковината Македонија“. Во мое лично име и во името на македонското друштво „Илинден“-Тирана ви го честитам 8-ми септември денот на независноста на татковината Македонија. Пред точно 30 години, македонските граѓани покажаа исклучителна демократска зрелост и донесоа одлука со која сите се гордееме и која го трасираше патот ...

Read More »