Tag Archives: Американската амбасадорка во Тирана

Амбасадорката на САД во Албанија ги презантираше приоритети

Американската амбасадорка во Тирана, Јури Ким, преку куса видео порака, ја нагласува големата чест што е амбасадор на САД во Албанија а ги презантираше и приоритети за време на нејзиниот мандат во Албанија. Голема чест ми е што служам како амбасадор на САД во Албанија! Да се запознаеме подобро! Како што САД низ годините даваше подршка кон Албанија, така и ...

Read More »