Tag Archives: Бреинстер

Во Македонија, Бреинстер поставува нови трендови со иновативните образовни програми за ИТ-индустријата

  За само осум години од основањето, едукативно-технолошката организација Бреинстер (Brainster) од стартап успеа да влезе во друштвото на најдобрите 0,7% компании во Македонија. Со раст од речиси 100% во последните две години, Бреинстер цврсто се позиционира како лидер на македонскиот пазар, кога се во прашање образовните организации. Основачот Петар Ниновски, по повод осмиот роденден на Бреинстер, открива како организацијата ...

Read More »