Tag Archives: Dhjetë vjetorit i numrit të parë të gazetës maqedonase “Ilinden”

Fjalimi i Nikolla Gjurgjaj, Kryetar i Shoqatës Maqedonase “Ilinden”-Tiranë dhe kryeredaktor i gazetës maqedonase “Ilinden” me rastin e dhjetë vjetorit të numrit të parë të gazetës maqedonase “Ilinden”

Mirëdita Me këtë rast, është një nder i veçantë të përshëndes: I nderuar zoti Sasko Tashulov, Ministër Këshilltar në Ambasadën e Republikës së Maqedonisë në Tiranë, Republikа e Shqipërisë I nderuari zoti Laurentiu Stinga, shef i Zyrës Politike të Prezencës së OSBE -së në Tiranë, Republika e Shqipërisë I nderuar zoti Aleksei Samsonov, Këshilltar në Ambasadën e Federatës Ruse në ...

Read More »