Tag Archives: Домот „11 Октомври“

Македонецот Фатмир Веапи иселеник во Германија донираше парични средства и пакетчиња за штитетниците на Домот „11 Октомври“

Македонецот Фатмир Веапи, од село Жировница, општина Маврово -Ростуше иселеник во Германија, по повод новогодишните празници додели донација во парични средства и пакетчиња за сите штитеници од Домот за деца без родители и родителска грижа „11 Октомври“. Како што соопшти Агенцијата за иселеништво, Веапи за празниците ја посети Јавната установа, Домот „11 Октомври“ им ја врачи донацијата. Фатмир Веапи, заедно ...

Read More »