Tag Archives: Егејска семакедонска

Македонија: Егејска семакедонска вечер во Штип

Во организација на Здружението на Македонците од Егејскиот дел на Македонија “Мирка Гинова” од Штип, а по повод денот на ослободувањето на градот Штип, на 9 ноември годинава, сабота, во Штип ќе се одржи Егејска семакедонска вечер. Егејската семакедонска вечер ќе се одржи во ресторан “Астибо Плаза” со почеток во 19 часот. Егејската семакедонска вечер нуди богата културно-уметничка програма во ...

Read More »