Tag Archives: „Езерска средба – Охрид 2019”

Ветераните на армиите и безбедносните служби од Македонија, Албанија на манифестацијата „Езерска средба – Охрид 2019“

„Езерска средба – Охрид 2019”, која под покровителство на Општина Охрид, се одржа во организација на Здружението на ветераните од одбраната и безбедноста на Република Македонија, односно разгранокот за општините Охрид и Дебрца. Од оваа година, средбите ќе имаат два дела: покрај во Охрид, ќе продолжат, на 18 мај, во Поградец и Корча, Република Албанија. Учествуваа високи претставници на здруженијата ...

Read More »