Tag Archives: фалцификат

Полициска акција „Евро“ уапси три лица за фалсификувани евра во Тирана

  Во Тирана уапси три лица под обвинение за пуштање во промет на фалсификувани странски валути и за поседување оружје без дозвола. Во полициското соопштение се наведува дека во рамкиа на акцијата наречена „Евро“ се уапсни 35 ­годишен и 19­ годишен жител на Тирана и 27­ годишен жител на Пермет. Уапсените се осомничени дека околу два месеца во продавнци, бензински ...

Read More »