Tag Archives: Групата од Македонија “Иванов квартет“

Групата од Македонија “Иванов квартет“ ќе учестуват на концерт во Тирана 

Македонската амбасадата во Тирана во соработка со Националниот младински конгрес, организациите „Rias“ и „Youth Music“ и општина Тирана, во рамките на “Тирана европска младинска престолнина 2022“ со задоволство ве поканува на „Ѓон Мили џез и блуз фестивал со посебно уметничко учество на групите: Групата од Македонија “Иванов квартет“ Австриската група “TechRider – гитарско трио на островот Џули“ Финска група “Pylkkanen Nu ...

Read More »