Tag Archives: Hannover Mese

Почна нај големиот Индустриски саем во Хановер

Почна нај големиот Индустриски саем во Хановер, Германија на кој фирми од целиот свет ќе ги претстават достигнувањата во машинската технологија. Саемот во Хановер игра централна улога во глобалната економија и овозможува пристап до ресурси кои не се достапни во некои земји. Сепак, тоа носи и предизвици како што се трговскиот дисбаланс и протекционизмот. Саемот во Хановер поттикнува глобален дијалог за овие ...

Read More »