Tag Archives: Иранската хакерска група „Татковинска правда“

Иранските хакери објавија и видео материјали од тајните операции на албански ШИШ

Иранската хакерска група „Татковинска правда“ не се задоволија од објавувањето на списокот на вработени кои припаѓаат на Државната разузнавачка служба, па сега објавија видеа кои ги откриваат активностите на вработените во албанската тајна служба, ШИШ, јави Топ чанел. Според истиот извор во едно од видеата, снимено на 26 март минатата година, може да се види поранешниот генерален директор на полицијата ...

Read More »