Tag Archives: Јоргос Пападакис

Пападакис: Грција не ја интересира промена на името, туку идентитетот (ВИДЕО)

Грција не ја интересира промена на името, туку идентитетот, вели аналитичарот Јоргос Пападакис за Канал 5. Не би се согласил дека постои разлика или разни изјави од страна на Грција, дури од почетокот на тој апсурден спор оклу името на Македонија, изјавив неколку пати дека ставот на Грција е многу едноставен – Грција не ја интересира толку да се реши ...

Read More »