Tag Archives: Конференцијата во рамки на Берлинскиот процес

Во Тирана се одржува Конференцијата во рамки на Берлинскиот процес

Со учество на министрите за внатрешни работи на 26 земји од ЕУ и Западен Балкан попладнево, во Конгресната палата во Тирана, се одржува Конференцијата во рамки на Берлинскиот процес на која се дебатира за зголемување на соработката во борбата против организираниот и кибер криминалот. Отворајќи го овој, како што го оцени многу значаен настан, албанскиот министерот за внатрешни работи, Таулант ...

Read More »