Tag Archives: “Љубојна“

“Љубојна“ настапи на фестивалот “Cloud rea“ во Тирана

На 06.06.2022 вечер, македонскиот состав “Љубојна“ настапи на фестивалот „Cloud rea“ во Тирана, концертот беше во коорганизација со фестивалот и Македонскиот Културно-информативниот центар во Тирана, поддржан од Општина Тирана. Како што велат од Македонскиот културен центар во Тирана, ова беше, веројатно еден од најубавите концерти на “Љубојна“ во нивната богата кариера. „Пред многубројна публика во центарот на Тирана се случи вистинско чудо, луѓето, ...

Read More »