Tag Archives: Меѓународен филмски фестивал за човекови права

Во Тирана почна 14-ти Меѓународен филмски фестивал за човекови права

Во Тирана почна 14-от Меѓународен филмски фестивал за човекови права ќе се одржи од 16-21 септември 2019 година, фестивалот е одлична можност да ги истражиме и разговараме за најважните теми со кои се соочуваме денес во многу посебни опкружувања. ОБСЕ во Албанија го поддржува Фестивалот со филмови и дискусии за меѓународното право и слободата на печатот, како и создавање можности ...

Read More »