Tag Archives: Министерството за внатрешни работи

МВР започна со закажувањето термини за аплицирање за лични документи и преку мобилниот број 072929292

Министерството за внатрешни работи од денес започна со закажувањето термини за аплицирање за биометриски лични документи и преку мобилниот број 072929292. Покрај онлајн закажувањето преку веб страната на МВР (http://termin.mvr.gov.mk/) и со телефонското закажување на бројот 0800 192 92, граѓаните ќе може да закажуваат термини и со јавување на мобилниот телефонски број 072929292. Обезбедени се 30 линии (оператори) кои ќе ...

Read More »