Tag Archives: Пат Драгаш-Рестелица

Македонците во областа Гора со нов пат Драгаш-Рестелица и до границата со Македонија (ФОТО)

Министерот за инфраструктура на Албанија, г-дин Арбен Абраши, беше во проверка на работите што се изведуваат на патот Драгаш – Рестелица, областа Гора. Тој, при оваа посета на областа Гора беше придружуван од градоначалникот на општина Драгаш, г-дин Шабан Шабани, како и заменик министерот за инфраструктура, г-дин Хамза Балје и лидерот на партијата “Единствена горанска партија”, воедно и пратеник во ...

Read More »