Tag Archives: Павле Маџиров

Македонецот Маџиров избран во Градскиот совет на Диселдорф

Македонецот Павле Маџиров е избран за еден од 90. членови на новиот состав на Градскиот совет на Диселдорф. На вчерашните локални избори тој извојува уверлива победа во квартот Мерзенброј, освојувајќи 33,92 проценти од гласовите. „Почитувани граѓани на Мерзенброј, сè што ми остана е еден збор: Благодарам!“, порача новоизбраниот градски советник на главниот град на германската сојузна држава Северна Рајна Вестфалија. ...

Read More »