Tag Archives: Почина мајката на премиерот Еди Рама

Почина мајката на премиерот Еди Рама

Анета Рама, мајка на премиерот Еди Рама, почина на 82-годишна возраст. Тажната вест ја објави самиот премиер преку порака на „Фејсбук“, каде што напиша дека тоа е светлината и камен-темелникот на куќата. „Вие бевте светлина и камен-темелник на куќата каде што растевме и таму каде што секогаш останувавме деца. Знам дека се додека не можам да те видам, вие ќе бидете со мене, ...

Read More »